Üdvözöljük a Budapesti Egyetemi Atlétikai Club honlapján

Asztalitenisz SzakosztályAz BEAC asztalitenisz szakosztálya elsősorban az ELTE polgárainak kíván értékes szabadidő eltöltési lehetőséget nyújtani, s csak másodlagos célja a „minőségi” sport. Tükrözi ezt a szakosztály személyi összetétele is - a 24 leigazolt játékos között 10 hallgató, 6 oktató, 2 ELTE dolgozó és 4 volt hallgató van, s további 5-6 ELTE hallgató, illetve oktató jár le alkalmilag.

Jelenleg négy csapatunk van, melyek az V. kerületi és IX. kerületi bajnokság első osztályában játszanak.

Edzési és versenyzési feltételeink a korábbiakhoz képest jelentősen javultak. Az Izabella u. 46-ban négy délután bérel a szakosztály a termet. Sikeres pályázataink eredményeként négy kiváló versenyasztal áll a játékosok rendelkezésére.

Várjuk mindazokat jelenlegi és jövendő ELTE polgárokat, akik korábban valamilyen formában rendszeresen asztaliteniszeztek, és ezt hallgatóként, dolgozóként is szeretnék tovább folytatni.


A szakosztály vezetősége

Hunyadvári László tanárelnök, Tel: (+36)(1) 209-05-55 / 8488

Izsák Ferenc szakosztályvezető, Tel.: (+36)(1) 209-05-55 / 8428, Email:Izsak Ferenc <izsakf@cs.elte.hu>,

Hallgatói kapcsolattartó: Szegő Judit, Email:Szegő Judit<szegojudit@freemail.hu>,

Csapatvezetők: Izsák Ferenc, első csapat, Nagy Szabolcs, második csapat, Szilágy Tivadar harmadik csapat, Szegő Judit, negyedik csapat.


Mérkőzések, edzések helye: Budapest, VI. kerület, Izabella u. 46., tornaterem.

Mérkőzések időpontja: Hétfőn 17 óra 30 perctől a II. és IV. csapat, pénteken 17 30 órától az I. és III. csapat. (Ezekben az időpontokban az edzési lehetőség korlátozott.)

Edzések ideje: Kedden és csütörtökön 18 00 és 19 30 között. 

 


A szakosztály saját honlapja.

Vissza a szakosztályok felsorolásához